1/20 anonim válasza:
Olyan hülye arcot vág, mintha fintorogna... Amúgy semmi baj vele, csak ez
2/20 anonim válasza:
Jól néz ki, bár nálam ez a lehetetlen kategória, ilyen barátom sose lesz. :D
3/20 anonim válasza:
Kicsit Taylor Lautner beütése van... Amúgy az ennyire rövidnadrág szerintem már gáz fiúnál, de ez egyéni vélemény
4/20 anonim válasza:
OMG, nőként nem veszek fel ilyen rövid nadrágot :D
6/20 anonim válasza:
Valahogy nincs egyensúlyban. Kisfiús arc - piperkőc öltözés - agyonra kigyúrt test. Arcra helyes, a felsőteste okés (talán egy hangyányit az én ízlésemnek sok), a póló nem neki való, a gatya elmegy, de a combja iszonyatosan túl izmos... Az már nem tetszik. Ja, meg a cipő se bejövős.
7/20 Dorka970614 válasza:
Az arca tetszik, de olyan mintha kicsit morcos lenne. A haja tökjó, bár 1kg zselé nem kellene rá szerintem..Látszik, hogy izmos és foglalkozik magával. Az összhatás amúgy jóó, nagyon is. De mostmár bevalhatod, hogy te vagy a képen.:P
15/L
9/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az arca sem, az orra és a szája valahogy nem okés. Túl izmos, és tényleg piperkőc stílusa lehet.
19l
10/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, alapból az ilyen sötétebb típusú pasikat szeretem. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!