Nektek milyen táskák tetszenek gimibe? :-)
nekem eastpak hátizsákom van és ugyan ezzel megyek 10. is.:D
Képet azért nem tudok mutatni mert nem találtam.bár mi netről rendeltük és ott is csak 1 db volt belőle.
Nekem fekete oldaltáskám van, mert nem vagyok a tanulás elkötelezett híve, úgyhogy nem cipelem haza a cuccokat. De aki rendesen tanul, meg házit ír otthon, annak jobb a hátizsák. Baromi sok könyv van. Plusz sok lánynak vannak még ilyen táskái: [link]
Ezek a nagyobb retikül-félék. De azt hordj amit akarsz, én még életemben nem hallottam, hogy valakit a táskája miatt cikiztek volna.
Tehát akkor te aztmondod, hogy oldaltáskába nem fér bele minden??:/ Én mindenképpen haza fogom hozni mindennap, tehát olyan táska kell amibe bele férnek a cuccaim../: Ezek a táskák amiket linkeltél pl. nagyon szépek, de ezekbe tényleg nem férne be minden..
Egyébként nem a cikizés miatt tettem fel a kérdést, hanem mert nem tudom eldönteni.:DD Tudom..az élet nagy gonjdai. :D
Nekem ilyen lesz, csak más színben: [link]
Igaz, oldaltáska így én is félek a gerincferdüléstől, de majd mindig váltogatom, hogy melyik vállamon hordom. Amúgy szerintem ez elég nagy és még kis is lehet bővíteni. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!