Van még olyan, akinek bejönnek a vékony lányok?
Egyre többször olvasom itt, hogy túlsúlyos embereknek is azt mondják, hogy ne fogyj le, igy vagy szép, meg, hogy, milyen undoritó már, ha az embernek kilátszik a csipőcsontja, meg csak az a jó, ha van mit rajta fogni...Miért ne lehetne egy vékony lányon is fogni való? Annak is van popsija meg melle és lehetnek neki szép lábai.
Komolyan mondom, minél többet olvasom ezt az oldalt, anál jobban elbizonytalanodom! Ennyire csűnya lenne a vékonyság?
Mindenkinek más az ízlése, több millióaknak bejönnek a vékony lányok.
Most azért, mert itt valaki azt írta, hogy neki nem jött be, az semmit sem jelent.
Sajnálom, nem hangsúlyoztam, hogy nem anorexiásra gondolok, csak egészségesen karcsúra.
Utolsó válaszoló, nem egy-két ember irta azt, hogy nem jön be neki, hanem egy csomó legusztustalanozta
Én is sokat agyalok ezen..modell alkatom van és bár nagyon sokan megbámulnak - lányok csúnyán, pasik utánam néznek.. - mégse nagyon szólítanak le. Ilyenkor mindig azon kezdek el kattogni, hogy vmi negatív dolog miatt bámulnak. Ezért nem is érdekel ha van egy alig csak általam látható minimális pocakom, mert már unom, hogy megfeleljek az elvileg ideálnak, amit már azt sem tudok mi. :/
egyik társkereső oldalon pl "8419 igen-nem megjelenésből 947 embernek jössz be" Szóval kb minden 9. pasinak bejövök. Ez alapján gyanítom még "van igény" a vékony lányokra. De én komolyan nem tudok mi kell nekik.
Nem az alakat, hanem az ember maga mérvadó.
Az én túlsúlyommal már sok nő elbujdokolt volna, én mégis boldog párkapcsolatban élek, nemhogy szégyenlem magam.
Vékonyaknál is ez a helyzet. Te számítasz. Ha olyan a megjelenésed, akkor kezdeményeznek nálad is.
És azért szép a világ, mert mindenkinek más tetszik :)
hiyarant:
Szerintem az anorexiások nem jönnek be senkinek.
Plusz hiába vékony valaki, ha mellé tök lapos, stb. Duci is lehet jó alakú, ha szép idomai vannak.
Nekem ha nem lenne ekkora mellem (amúgy nem nagy, de van ott vmi..), és nem lenne olyan popóm amilyen van, szerintem nem bámulnának meg, mert csupán egy deszka lennék és nem segítene rajtam a hosszú combom sem.
Mindenkinek a lehetőségeihez mérten kell olyan alakot felépítenie amilyennel ki tud békülni. Ahol a torna/diéta v épp hízás nem segít ott pedig segítenek a jól kiválasztott ruhák.
És nem másnak kell megfelelni hanem magadnak, mert különben megzavarodsz. Neked még barátod is van, mit agyalsz ezen? Én szinte teljes mértékben elégedett vagyok a testemmel, és sokan irigyelnek is, még sincs barátom. Hiába vagyok csinos és talán még szép is, ha rá van írva a fejemre, hogy sz_r az életem és rohadt magányos vagyok, mert ezzel csak taszítom a pasikat.
Szóval örülj annak, hogy van valakid és fogadd el magad ahelyett, hogy anorexiást faragnál magadból, ami NEM NÉZ KI JÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!