Szerintetek ki a legszebb közülük?
2012. júl. 24. 15:06
1/22 anonim válasza:
4-es és a 10-es is szép, csak hát egyiküknek se látszik az arca, testalkatra nekem ők tetszenek
3/22 anonim válasza:
Átlagosak... nem mondanám szépnek egyiket se.
4/22 anonim válasza:
én egyedül a háttérben lévő, fehér rózsás hajcsatos lányra mondanám hogy szép:))
5/22 anonim válasza:
8asnak jó a ruhája. De kb. ennyi
6/22 anonim válasza:
Ja, én is akinek virág van a hajában, arra szavaznék. A többi nagyon gáz, otromba. És ahogy elnézem milyen életkedvük van :D
7/22 anonim válasza:
Nálunk is szokott ilyen verseny lenni, de mindig meglepődöm milyen lányok vannak a színpadon... Csak a közönségben 10-szer olyan szép lányok vannak, mint ott fent :) Nekem ők sem bejövősek, de talán a virágos hátul, bár hülyén áll a virág rajta meg nem is szeretem nagyon, nem a kiegészítőket kell bedobni meg a ruhát. Arcra egyik sem kifejezetten szép, unalmasak.
Ha muszáj választanom, akkor inkább 10.
9/22 anonim válasza:
Lehet, nekem van ízlésficamom, de szerintem egyik sem szép. Olyan átlagosak...
10/22 anonim válasza:
egyik se de ha választanom kellene akkor a 10-es és a mögötte lévő csaj akinek fehér virág van a hajában :D Nem bántásból de a 4est ismered vagy mi? Csak mert az enyhén túlzás , hogy csodaszép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!