Mit tegyek? ( köldök piercing )
2 hét múlva megyek a köldökömbe piercinget csináltatni.
Szüleim nem tudják. ( Nyári melóztam egy ideig, így ebből fizetném ki a pc-t).
Nem félek, attól, hogy fájni fog, mert a fülemben 8 db lyuk van. ( 2 alapból,4 kozmetikus által, 1 barátnő( porcba ),1 pedig magamnak 4 napja porcba van, de már egyáltalán nem fáj.)
Nincs deszka hasam, de szerintem jól állna. :) (nem vagyok molett sem.)
Csak attól félek, hogy hátha begennyesedik. A fülemben való lyukakról tudom, hogy nagyon hamar meggyógyultak és csak 1 gennyesedett be, de kibírható volt. Talán a pc is így lesz...
A neten már sok jó tanácsot olvastam.
Azt nem értettem, hogy hogyan kell forgatni. ?
Meg hogy, ha 10-15 év múlva babát szeretnék akkor nagyon rondán nézne ki a piercing? v ki kellene venni?
Köszi a válaszokat!
16L
Nem is akarod elmondani a szüleidnek?
Nekem is van köldök pc-m, nekem csak anyukám tudja, apukámnak még nem mertem elmondani. De muszáj lesz mert hamarosan nyaralás...
Mintha én írtam volna ki :) Nekem is 9 luk van a fülemben, majdnem mindet én csináltam.
A köldöködet viszont mindenképp piercingessel csináltasd. Én még novemberben csináltattam. Ha odafigyelsz az utókezelésre és normális helyen csináltatod nem lesz baj.
-tarts be mindent amit a piercinges mond
- ha megcsináltatod akkor ezen a nyáron már semmiképp ne menj strandra, de egy darabig még a kádba se ülj be
-szolit egy ideig hanyagold
-rendszeresen tisztítsd (ezt el fogják mondani)
-a forgatás annyit jelent, hogy picit megmozgatod jobbra balra, persze csak tiszta kézzel, én az esti tisztításnál csináltam
-ha babát akarsz kiveszed,vagy vannak kifejezetten terhes piercing
-ha kicsit piros, ne ijedj meg, ha gennyes sincs világvége, persze ha baj van, menj vissza oda ahol csinálták
-Vegyél tetrán krémet, nagyon sokat segít, nekem a gyulladást 3 nap alatt elfújta
Most ezek jutottak eszembe, sok sikert :)
Köszi!
Hát igen a strandot már elfelejtettem, max a partról nézem a barátokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!