Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Én 167cm vagyok és 42 kg, ami szerintem kicsit túl vékony. A bordám, medencecsontom, gerincem nagyon kilátszik és szerintem gusztustalan... És a testsúlyomhoz képest aránytalanul nagy mellem. (B) Nagyon nehezen hízok. 2 év alatt szedtem fel 1 kilót.

2012. júl. 22. 00:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

'Kedves 12:57-es Válaszoló! Rád aztán egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy dagadt disznó vagy, mert így vagy jó, ahogy vagy, de a Kérdező meg nagyon is sovány!!!'

Köszönöm szépen:)!

2012. júl. 22. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
höhh én 161 cm és 45 kg vagyok és énis nagyon nehezen hízom, mondjuk nekem nem kicsi de nem is kimondottan nagy a mellem, viszont seggem és combom az nincs is.-.- ezt utálom, jah és ha hízok akkor az max a hasamra megy.xd am 14 éves vagyok.:)
2012. júl. 22. 22:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg viszonylag széles a hátam ezért olyan mintha beszívtam volna a levegőt, hogy vékonynak tűnjek. :D
2012. júl. 22. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
ohh amúgy az a plána h a soványok csúfolják a dagikat meg nem mert őket nem merik-.-
2012. júl. 23. 00:05
 15/18 anonim ***** válasza:

'ohh amúgy az a plána h a soványok csúfolják a dagikat meg nem mert őket nem merik-.-'

Ezzel nagyon nagy butaságot írtál. Mindeki azt veszi észre, ha magát bántják. De tudod, ha észre vennéd, hogy más dagibb lány is mennyi minden ilyet át él, nem ez lenne a véleményed.

152centis 15L vagyok még mindig: Osztályfőnökömtől nem egyszer megkaptam, hogy nem ártana fogyni.

Vegyem le a nagy seggem a padról.

Velem ellentétben volt egy lány aki 165centivel volt nyolcvan valamennyi kiló,így most nem tudom megmondani pontosan mennyi, Őt még sem érte bántás, és mindenki elismerően bólogat, hogy gyönyörű. Igazad van ebben, hogy nem igazságos a világ, hogy a +5-6 kilóm miatt megkaptam osztályfőnökömtől a bántásokat, de aki +20-25 kilóval volt több, annyit sem kapott, hogy 'Kicsit duci vagy nem?' Semmit tényleg!:/ Sokszor elgondolkoztam miért lehet de rájöttem nem keresem az értelmetlen dologkban az értelmet, ez elég más világ már.

De abban nincs igazad, hogy csak soványak kapják a bántást, én a +6 kilómmal is megkaptam, és meg kapom néha, rossz tükörbe nézni, és rossz látni, hogy más milyen csinos. Lenne rá lehetőségem, mert 6kiló még semmi szinte lefogyásban, és majd neki is állok, csak sosincs elhatározás.

Nem kötözködni akartam, csak leírni, hogy rossz a gondolkozásod, de azért igazad is van talán kicsit.

15L Megint.:)

2012. júl. 23. 00:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Én soha senkit nem bántottam meg, vagy csúfoltam a testsúlya miatt :)
2012. júl. 23. 01:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Talán te tehetsz még érte valamit, másiknak azért nem tesznek megjegyzést mert ilyen az etikett.
2012. júl. 23. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Pontosan erre gondoltam én is, hogy arra gondolnak, 5-6kilót 4-5 hónap alatt le lehet adni, sőőt ha van egy kis hús az elfér, és mivel alacsony vagyok, egy pici kell is rám, hogy ne legyek kicsi vézna emberke, de őt meg valaószínű már azért nem, mert 20 kilót nem könnyű leadni-de nem lehetetlen.!

Hát fene tudja, már nem is érdekel, csak néha rosszul esett =).

15L

2012. júl. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!