Nagyon szőrös a hátam, és a hasam is, mit tegyek? 15/L (többi lent)
Nincs semmi hormonzavarom, voltam vizsgálatokon, de amúgy is gondoltuk hogy nincs, mivel ÍGY SZÜLETTEM. Komolyan, születésem óta ilyen. Ez mondjuk a strandon elég ciki, de hát hogy szőrtelenítsem a hátam?! Ekkora felületű gyantázást szerintem nem bírnék ki, ha meg borotválnám (amit hogy csináljak a hátamon?!) akkor meg szúrós lenne!
Van még valaki rajtam kívül, aki ilyen problémával küzd? Mit csináljak?
Szőkítsd ki! Én is azt csinálom ezeken a területeken.
16/L
Szia!
Nekem a hátam épp nem, de minden másom szőrös, küzdök ellene kb. 10 éves korom óta. Nekem sem hormonális, így gyógymód nincs rá.
A hátadra a gyantát ajánlom, éppen azért, mert nem éred el, így azt másnak kell csinálni.
Nem tudom, hol laksz, de ha Pesten, akkor tudok ajánlani egy gyantázószalont (Március 15. térnél van, de nyílik majd egy a nyugatinál is).
Nem kell bejelentkezni, 7-22-ig nyitva vannak, és tök olcsók (teljes láb pl. 2500 ft).
Nemrég találtam rájuk, és nagyon örülök nekik :)
Kitartást, és ne hagyd, hogy ez befolyásolja az életed! Én sajnos engedtem neki. Most 24 vagyok, ha újrakezdhetném, biztos nem hagynám ki egyik tengerparti osztálykirándulást vagy nyári bulit, medencés házipartit sem, csak azért, mert nekem szőrösebb a lábam/kezem/hasam/stb. :) mint másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!