Teljesen el vagyok keseredve, hogy barna a szemem! Gyűlölöm, utálom! Van végleges szemszín változtató műtét, ami, nem veszélyes? (lent)
A barnát, mindig is közönségesnek tartottam, és nagyon irígylem, a kék szeműeket...a barna, egy ronda, és boszorkányos, öreges szemszín, a kék olyan szép könnyed, anygalos, fiatalos és tiszta! Kérlek, mondjátok, hogy ilyen beavatkozás létezhet, vagy később még biztonságosabb lesz! :'''(
14/L
Hagy oszlassam el a kételyeket: SEMMIFÉLE látásrongáló dolgot nem csinálnak, és nem is kell semmit lecserélni. Nem lehet akármilyen színt kérni, csak barnából kéket vagy kékeszöldet. Visszafelé sem működik, az árnyalat pedig nem a lézeren múlik. A lényeg, hogy minden barna szemnek csak a szivárványhártya felső része barna, alatta kék szín rejtőzik. A lézer a barna színt okozó sejteket pusztítja el, a beavatkozás után 2-3 héttel jelenik meg a kék szemszín. A műtét csak 20 másodperc. Az árat, mikor megláttam nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. :) Van spórólt 1,1 millió forintod? Akkor utazz ki az USA -ba és megcsinálják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!