Mit gondoltok erről a (férfi) testről?
Androgün...eléggé divatos mostanában.
Ha csak a testét nézem,akkor nem olyan vészes,sok vékony pasi van,mégis van bnőjük,ahogy a dagadt lányoknak is pasijuk,nem ez a lényeg. A korral meg úgyis hízni fog,de legalább 30 éves korára nem ereszt pocakot!;) (Amúgy nekem alapból a szálkás izomzatú pasik tetszenek nagyon,de a párom mégis hájas...mint írtam,nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban.)
Külön az arcával sincs gond,emlékezet Jonathan Rhys Meyersre,szép száj,nekem tetszik az erős szemöldök,szép a szeme is. Ami nagyon előnytelen (a pózokon kívül,de az meg a kamerának szól,ilyen ez a pop...öö modell szakma) az a haja:S na az tényleg borzalmas,pedig alapból nekem is bejön a hosszú haj pasiknál is,de ez,ami neki van,egy csajnak is szörnyű lenne!:SS Amúgy ha rövid(vagy legalább ápoltnak és egészségesnek tűnő) haja lenne,tényleg nem csak negatív hozzászólások érkeztek volna eddig!:D
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!