Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudok a szüleim elől...

Hogyan tudok a szüleim elől elrejteni egy septumot, ha megcsináltatom?

Figyelt kérdés
Ált. Anya az ágyam mellé ül, amikor este elalvás előtt vagyok, és beszélgetünk. Mit csináljak, h akkor se lássa meg?

2012. júl. 19. 19:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. júl. 19. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért,de rohadt undorító az a videó :(
2012. júl. 19. 20:36
 13/17 A kérdező kommentje:
az nem géz, a lényeg h ne lássa senki.. de átgondolom h kell-e még.. kicsit elment a kedvem tőle.. valaki elvette tőle a kedvem :D
2012. júl. 19. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Septumot elrejteni? Ezt te sem gondolod komolyan... lehetetlen. Főleg hogy első pár napban úgy fog kinézni az orrod hogy tiszta piros lesz mint aki náthás és sokszor van hogy be is gyullad, mert az egy érzékeny rész. Lehetetlen elrejteni bárhogy is nézem. Ez marha feltűnő. Na meg ronda. Persze ez csak az én véleményem. Olyan mintha egy adag takony lógna ki az ember orrából:D Pedig szeretem a piercingeket...na de ez...uh.
2012. júl. 19. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! bazi egyszerű befordítani orrba,én is hónapokig csináltam melóban hogy láthatatlan legyen, de vegyél több méretet, mert az a helyzet, hogy ha túl kicsi megszorul,nem hajtható be, ha túl nagy, szintén! és én a bogyókat is levettem a végéről ehhez!
2012. júl. 19. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
[link] szerezz be egy ilyet
2012. júl. 19. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Minek akarsz septumot, ha azt akarod, hogy ne lássa senki?
2012. júl. 20. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!