Lányok nektek bejön ez a felső test 2? (kép)
Figyelt kérdés
Már egyszer ki írtam ezt a kérdést de ott rosszak voltak a képek ezért itt egy új kép lányok nektek tetszik?
2012. júl. 19. 17:51
13/30 anonim válasza:
egyáltalán nem és azért mert mások szerint kötelező szexinek lennie mindenki számára egy ilyen testnek, attól még nekem ugyanúgy nem fog tetszeni.
14/30 anonim válasza:
Nem kötelező. De nekem tényleg tetszik.:) A karja nem annyira, azt írtam is!
15/30 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy kötelező. Legalább több marad nekünk...:D
Amúgy a karjától nem kell megijedni. Ha nyugiban van, biztos nem ilyen, csak a képen be van durranva és még rá is feszít direkt.:)
17/30 anonim válasza:
úúúúúúúú nagyon bejövős(a kart tényleg nem kell bedurrantani,de egyáltalán nem olyan vészes mint írják.....még az is tetszik ha nem feszítesz):D remélem ehhez a jó felsőtesthez nem piszkafa láb társul(csak mert sokan abba a hibába esnek,hogy csak felsőtestre gyúrnak)
15/L
18/30 A kérdező kommentje:
NEEM :D
2012. júl. 19. 20:47
19/30 anonim válasza:
nem tetszik
nekem a kevésbé izmosabbak jönnek be
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!