Fiúk! Ez a köröm még tetszik nektek vagy már nem?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék (kicsit színesebbe).
Az én körmöm jóval kisebb ennél. (Nem hegyes, mandula formájú)
Vagy inkább a sima fehér francia (kicsi mintával)
2012. júl. 19. 16:23
11/15 anonim válasza:
ilyen nővel nem járnék mondanám hogyha okos meg olyan életvitele van akkor igen de hát aki ilyet csinál annak nincs és nem az
13/15 anonim válasza:
11-esnek. Én meg előítéletes, következtetést külsőségekből levonó ostobákkal nem járnék :DDD
14/15 anonim válasza:
igazándiból lehetne igazad , de nincs én ismerek mittomén 500 embert ebből okos nő vagy 1-2 , jó van sok kitűnő minden de hát az semmit nem ad , na és nekik sincs ilyen körmük se nem full durva smink vagy akármi , amúgy nem vagyok előítéletes meg nem is nagyon ítélkezem hamar sőt , de nvm dcm
15/15 anonim válasza:
Az hogy hegyes az undorito. Meg hogy rozsaszin. Normal formaval es mondjuk francia szeruen szep lenne. Ha ez tetszik akkor viseld es legy ra buszke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!