Lányok! Hogy tetszik a testem?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Nyugodtan írjátok le a véleményeteket, nem sértődök meg...
2012. júl. 18. 16:13
11/30 A kérdező kommentje:
ezt hogy kell érteni? mármint a jelentését tudom, de mi túl sok?
2012. júl. 18. 19:31
12/30 anonim válasza:
Szerintem jó, pedig elég kritikus vagyok! :) (20L)
15/30 anonim válasza:
Nekem nem jönbe, izmosabbnak kéne lennie még! :D
16/30 anonim válasza:
Nekem is tetszik, ehhez a testhez kell egy sunyi mosoly és máris nedvesedik az egyszeri lány bugyija :DDDD
17/30 anonim válasza:
Bár egy ilyen férfi vigyázna rám/ védene meg :))
Nagyon tetszik nekem!:)
Ha van kedved irhatsz nekem privit, örülnék neki :)
19/30 anonim válasza:
Ez sok bAaszki?:D A karán alig van valami izom a melle úgy hogy úgy feszít mintha beszaarna nyom egy csíkot a hasa meg no comment! A kérdés is értelmtlen! Szerintem inkább keress egy csajt! Akit nem csak kívülről bírsz.
20/30 anonim válasza:
" Ez sok bAaszki?:D A karán alig van valami izom a melle úgy hogy úgy feszít mintha beszaarna nyom egy csíkot a hasa meg no comment! A kérdés is értelmtlen! Szerintem inkább keress egy csajt! Akit nem csak kívülről bírsz."
haha igaza van:D
Alapból rá van eléggé feszítve a képre alap test tartásnál nem lenne ilyen, ez is olyan gyurás ,hogy egyiknap mell másiknap kar azt szevasz...:D a hasa meg az ablakban:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!