Hogyan állítsam be a karórámat?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Puma karórát a SPAR-ban, de nem jár jól. Nem tudom, hogyan kell beállítani. Valakinek volt már vele problémája? Ötletet tudtok mondani, hogyan állítsam be?2012. júl. 17. 12:37
1/9 anonim válasza:
Melyik fajta? Digitális vagy analóg?
3/9 anonim válasza:
Menj vissza a SPARba és kérdezd meg...hátha.vagy esetleg mivel szilikonosnak látszik próbáld meg kivenni magát az órát a szilikonból hátha azon kell...
4/9 anonim válasza:
Én most vettem és a dobozban van magyar használati utasítás.
Ott elég furán de ábrával le van írva.
5/9 anonim válasza:
Az előző. Nekem ugyan ilyen csak fekete.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem találom a dobozt és benne van a leírás, neten nem lehet megnézni?
2012. júl. 22. 20:29
7/9 anonim válasza:
a leíráson csak az analóg van leírva
és én se tudom beállítani ://
8/9 anonim válasza:
mode felirat melletti gombot nyomd meg .és utána valamelyik két gombbal állítsd be h pl kész az óra akk megint mod ha kész a perc akk megint ..ha van rajta dátum akk ott is ..( nincs puma órám de sztem így kell)
9/9 anonim válasza:
2 másodpercig reset
elkezd villiogni aszám
és utánna mode aztán ha kész vagy st/stp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!