1/10 anonim válasza:
ez egy ribanc!...és inkább csipkés rövid francia bugyi...
2/10 anonim válasza:
Szerintem is inkább franciabugyi, nekem is van hasonló.
De amúgy, valami hasonló kis ribizli válaszoljon már, hogy direkt eggyel kisebb melltartót vesztek? Mert nekem elég nagy mellem van, megfelelő méretű melltartót hordok, és soha nincs a nyakamba nyomva a cicim. Undorító, meg gondolom kényelmetlen is.
4/10 anonim válasza:
Azért a tükröt lepucolhatta volna..
5/10 anonim válasza:
Ne mááár, ide is betört ez a Michelberger luvnya?
6/10 anonim válasza:
Szóval ennek az a neve, hogy Michelberger?
8/10 anonim válasza:
Ezért...(amit láttál): D
Amúgy francia bugyi van rajta ahogy elnézem
9/10 anonim válasza:
Rengeteg ilyen tinip.csa reklámozza magát hasonló öltözetben, még sincs ennyi rajongója. Azt hittem tett valami extrát is:)
Szánalmas. Kár mert amúgy nem lenne ronda lány.
10/10 anonim válasza:
Én is pont azt akartam kérdezni,hogy mi a fenéért jó az,hogy 3 számmal kisebb push up melltartóval a nyakába polcolja a "mellét".Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!