Sracok! Melyik inkabb? (KEP)
2012. júl. 16. 22:59
22/31 A kérdező kommentje:
Kosz XD, de sajnos csak olyan vagyok, mint a 2es csaj
2012. júl. 16. 23:27
23/31 anonim válasza:
Kérdező szerintem neked önértékelési problémáid vannak,pedig írták jópáran hogy a második az jobb
Személy szerint nem gondolom egyszerű csajnak őt sem,mit értesz "egyszerű csaj" alatt?
24/31 anonim válasza:
"Normalis csajkent, akkor mehetek a fenebe. Na mindegy is."
Az első miért ne lenne normális?!
Én is kb. olyasmi alkatú vagyok, csak nem annyira izmos a hasam, mint neki. Akkor nem vagyok normális csaj? -.-'
25/31 A kérdező kommentje:
normalis, marmint atlagos
2012. júl. 16. 23:40
26/31 anonim válasza:
Nem értelek, a második csaj is nagyon jó. Egyáltalán nem átlagos. Szép vékony feszes lába van, szép arca. Ahogy látom a teste is rendben van. Bőven átlagon felüli... Szal ha ilyen vagy te sem vagy átlagos.
27/31 anonim válasza:
nekem a 2.
és még a ruha se rossz:D
28/31 anonim válasza:
Már nem azért, de az első képen egy szupermodell van, nagyon jó alakkal, beállítva, profi fotóssal lefotóztatva, bikiniben.
A második képen egy szintén csinos diák csaj van, foci mezben és szoknyában és csizmában, ami rohadtul hülyén néz ki.
29/31 anonim válasza:
Mind a kettő szép csaj!
Én a 2.-ra szavazok.
20F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!