Melyik alak jön be ezek közül legjobban? (ízlésekre vagyok kíváncsi, ha írsz egyet válassz kérlek-Köszönöm)
Figyelt kérdés
Bocs, hogy figura csak hát..:) ez volt még úgy elfogadható:)
arcot ne nézzetek, hanem gondoljatok oda egy általatok csinos lányt arcra, melyik alak a legszebb, és melyiket gondoljátok a legvisszataszítobbnak?
2012. júl. 14. 00:02
1/18 sweetsugar válasza:
Szerintem az első a legszebb,és a második a legvészesebb ha emberen látnám:)
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem is első testalkata jön be nagyon nagyon:) Olyan szép hasa van:)
2012. júl. 14. 00:09
3/18 anonim válasza:
első és a negyedik.
visszataszító egyik sem, mindenki olyan amilyen..
4/18 anonim válasza:
Egyik sem tetszik,nekem ez már sok...a vékonyak tetszenek
7/18 anonim válasza:
mondta, hogy ne a kobakot nézd..
már megint a szegedi XD mániás válszoló??XD
8/18 anonim válasza:
én és szeged?:D dehogyis. budapest mindörökké.<3
9/18 anonim válasza:
Hát ha pisztolyt tartanának a fejemhez akkor az egyest választanám, de amúgy egyik se jön be.
A második a legvisszataszítóbb amúgy.
10/18 anonim válasza:
te melyikre hasonlítasz ezek közül?
egyébként az első. a többi már kicsit túlzás. az okés, hogy nem lehet mindenki vékony, de ez már a nagyon elhanyagolt kategória. 40-50 évesen még csak-csak megértem, de egy tizen-huszon évesnek nem szabad így elengednie magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!