Milyen fazonú és hosszúságú rövidnadrág állna jól egy 180 centi magas,90 kilós, macis alkatú srácnak?
Nyugi, a barátnőm nem féltékeny típus, legalábbis én nem adok rá okot, én már annál féltékenyebb tigris vagyok, pedig ő sem ad rá okot, hacsak azzal nem, hogy nagyon aranyos és helyes. :-)
A fekete azért volt jó választás, mert a sötét eleve karcsúsít egy kicsit, szóval megvan a szükséges optikai csalás, az én esetemben meg sajnos szükség van rá.
De ez az egész vásárlás különben a barátnőm kedvéért volt, ő ragaszkodott hozzá, én inkább hosszúnadrágos típus volnék/ vagyok, csak szegény már nem bírta elviselni, hogy minden más srác rövidben jár, ő meg szégyenkezik mellettem az utcán. Így csak hoznom kellett érte egy kis áldozatot. Különben meg ezek a bokavillantó gatyák nem is olyan rosszak, megfigyeltem, még magamfajta srácoknak sem állnak rosszul. Viszont a túl rövid ilyen típusú srácokat, mint én, inkább nevetségessé tesz. Azzá meg nem akarok válni, van egészséges önkritikám. Meg mindenki szereti, ha nem szörnyülködnek az utcán a háta mögött.
Neked egyébként remek ízlésed van, jó divattanácsot adtál, gratulálok, a te párodnak aranyélete lehet! Legalábbis tudsz neki segíteni ízlésesen öltözködni, és ez nagyon jó.
Oké, csak vicceltem a féltékenység dologgal :)
Én is hosszúnadrág párti vagyok, max. ilyenkor vékonyabb, nyári anyagú nadrágokat veszek fel és ennyi.
Persze, mindenki találhat magának olyan ruhát, ami jól áll, csak keresgélni kell. Engem is érnek néha meglepetések, hogy valami egész tűrhetően áll rajtam :D
Szerintem csak jó "tanáraim" voltak :DD Az utolsó bekezdést nagyon köszönöm! Általában le szoktak hurrogni vagy bele kötnek abba, amit írtam (bár ez itt szerintem már nem újdonság...) így ez a pár sor különösen jól esett :)
Hát igen, biztos aranyélete lenne a páromnak, csak az a probléma, hogy most nincsen párom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!