Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Egy közepesen elhízott...

Csajok! Egy közepesen elhízott pasi már ki ábrándító?

Figyelt kérdés
80kg 19F 172.5cm Én így tetszek magamnak. De most fogyókúrázok 10kiló a cél. Számít ez valamit az első, külső megítélésben?
2009. júl. 12. 11:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem sem jönnek be a mackós pasik.

nagyon nem az eseteim.

pláne ha kopasz meg borostás...van 1 ilyen haverom,csak ő 190cm..de mint pasi..paff..

inkább az izmos,vagy szálkásabb pasikat szeretem,mint amilyen a barátom is.

16L

am 70kg-val már jobb leszel szerintem,de a hajadat növeszd meg kicsit :(( ne legyél kopaasz :( barátomnak is ez a mániája mindig jól összebalhézunk amikor levágja/le akarja vágni a haját :(

2009. júl. 12. 13:13
 12/19 A kérdező kommentje:
fogyok, növesztek:P
2009. júl. 12. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Figyelj, szerintem nem baj az a kis pocak, sok lány így gondolja, imádják a pasijuk pociját simizgetni. Nincs veled semmi baj, sőt egészen helyes srác lehetsz, a borosta kifejezetten szexi, a kopaszság is lehet dögös, de ha növesztesz egy kis hajat, az is klassz. Tudod, hány sovány fiú irigyelne, akik szerencsétlen seprűnyélnek néznek ki? Gondold már el, milyen nevetségesek a sovány fiúk így nyáron, rövidgatyában a ropi, pipaszár lábaikkal! De a duci srácok viszont szexik tudnak lenni, mert nekik általában szép, formás, kellemesen izmos lábuk van, és az tuti nyerő a csajok szemében. Mondjuk egy bő fazonú, kívül hordott, rövidujjú ing meg egy nagyon szexi, előnyös rövidnaci álomkirályfivá tud varázsolni egy duci srácot! Hajrá! Én szurkolok neked! És még egyszer: biztos baromira helyes vagy, csak legyen egy kis önbizalmad is!
2009. júl. 12. 13:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem a picit husis, mackósabb pasikat. Inkább, mint, hogy nagyon vékony legyen. A mackósabb pasik mellett jobban biztonságban érzem magam:)

18/L

2009. júl. 12. 13:32
 15/19 anonim válasza:
szerintem pont jó alakod lehet,ne akarj nagyon fogyni
2009. júl. 12. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, a 80 kiló nem sok egy férfinél :) L/20
2009. júl. 12. 18:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a biztató szavakat:)
2009. júl. 12. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát engem nem zavar! :) Sőt jobban bejönnek az ilyen alkatúak.. Na most egy 20 kg-s fiú hogy védene meg bárki elől is?!xD

Nekem még a kopaszokkal sincs bajom.. Csak a borosta..Uhh.Hát az nem szimpi..

16.

2009. júl. 12. 23:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor elő veszem a Gilette3at véget vettek a borostának;)
2009. júl. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!