Szerinted milyen egy egyedi tetoválás?
Egyetértek az elsővel! Az összes tetoválásomat én találtam ki, és egy grafikus barátom pedig tökéletesen megtervezte... én csak elmondtam, hogy mit és hogyan szeretném.
Szerintem is attól lesz egy tetoválás egyedi, ha te találod ki/tervezed meg... nem attól, hogy találsz egy képet a neten, ami megtetszik és akkor te is olyat akarsz...
Milyen az egyedi tetkó? olyan ami nem divatból készül.
Akik mostanság tetováltatnak azok nem tudják mi a tetoválás valódi jelntése, divatból varratnak a legtöbben. Nekem egyedileg terveztetet tetkóm van és van JELENTÉSE. És nem olyan hogy pl: rózsa: szerelem szenvedély stb aztán 5 év múlva kitalálják h nem ez a jelentése hanem valami más és már ugrott is az állítolagos "önkifejezésed".
A tetoválásomnak érzelmi jelentősége van és 20év múlva is ugyanazt fogja jelenteni, és nem valami ide oda huzogatott vonalakból áll ami csak díszítésre jó de értelme nincs. Persze ettől lehet egy rózsának is érzelmi jelentése pl ha valakinek ez a virág valamilyen nyomos okból sokat jelent de álltalánosságban ezt szimbolumként katalogusból tetováltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!