Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hosszútávon megéri szolárium...

Hosszútávon megéri szolárium gépet venni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 22:15
 1/8 anonim válasza:
Ha a közelben van rà kereslet és persze nincs konkurencia akkor idövel behozza az àràt.
2012. júl. 9. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Magadnak otthonra? Nem.
2012. júl. 9. 22:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak otthoni használatra lenne a családnak.
2012. júl. 9. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha van felesleges több százezretek, simán megéri.. Mondjuk én akkor sem vennék, az tuti.
2012. júl. 9. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
édesanyámnak van,hozzá jártam így már 2 éve szolizni. Most száz ezer ft lenne kicserélni a csöveket,meg süt a nap így várunk vele. Tehát érdemes mert hosszútávon spórolás,helyben van,áramot nem vészesen fogyasztja,de a csőcsere 2 évente kell és elég drága az.
2012. júl. 10. 00:07
 6/8 szerénke1029 válasza:
100%
Tuti nem! Nem elég megvenni, meg kell oldani a kivezetést is, meg zabálja az áramot és lehet, hogy nem is tudod majd használni, mert leveri a biztosítékot, akkor azt is meg kell erősíteni. És akkor még ott van a rendszeres karbantartás, csőcsere, meg ami elromolhat, az el is romlik... :D Hát nem kényelmesebb lesétálni valahova 9percre? Letörlik utánad a gépet is. Neked meg semmivel nem kell foglalkoznod, csak a kényelmes barnulással... :D
2012. júl. 10. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Akinek többszáz ezer forintja van egy szoligépre, annak nem okozhat gondot lejárni és befeküdni heti pár kétszer.

Egyébként ez nem vicc, komolyan gondolom: ha nekem ennyi felesleges pénzem lenne, nem gondolkoznék azon hogy jaj megspórolok 5 év alatt pár tízezer forintot.......

Másik ellenérv: ha van egy saját géped, állandó kísértést érzel, hogy befeküdj. Először csak heti párszor, aztán már naponta, és függő leszel. Mire megspórolnád a pár ezreskét az otthoni géppel, olyan ráncos leszel és pöttyös, mint egy nénike. :)

Nézd csak meg a szolistúdiókban a csajokat: ahány szoliba csak jártam, mindenki aki ott dolgozik feketére van barnulva. Van amelyik szolis csak naponta befekszik....mert miért ne? Ott van kéznél a gép. Elkapja az embert a hév...

Szóval én maradnék a helyedben abban, hogy heti kétszer leszaladok. Ennél gyakrabban nem is egészséges, és felesleges is. Én már csak heti egyszer járok, és szép barna vagyok. A szolit megveszed 100 ezerért, meg fenttartod további kétszázért, csőcsere, egyebek....hát 10 évbe beletelik, mire megtérül, hogy neked saját géped van. Nem beszélve arról, hogy az összes ismerősöd aki megtudja, hirtelen nagyon jó barátod lesz és mind meg akar majd látogatni :)))))

2012. júl. 10. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :D lehet mégis át kellene gondolni a vásárlást :)
2012. júl. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!