Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tul rovid ez a szoknya...

Nem tul rovid ez a szoknya szerintetek?

Figyelt kérdés

Most vettem, mert megtetszett es tetszik is, de tul rovidnek erzem. A ferjem szerint teljesen jo, de nem az O feneke latna napvilagot kozonseg elott, ha le kellene hajolnia valamiert... :)

Elolrol nem is annyira feltuno, hatul erzem rovidnek, mert a fodrok is emelik az aljat, nem simul ram.

Ti felvennetek?

(Ne nezzetek furcsan a harisnya miatt, kulfoldon vagyok, itt sajnos nincs kanikula, hideg van.)

[link]

2012. júl. 9. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó:) És, ha a férjed így viszonyul hozzá, akkor te se akard takargatni magad előlünk:P
2012. júl. 9. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem csini!

Ne hajolgass, guggolj. :)

2012. júl. 9. 20:42
 13/19 A kérdező kommentje:

Koszonom! :)

Akkor valamelyik nap bevallalom. De inkabb akkor, ha a ferjemmel megyunk valahova.

Ot egyaltalan nem zavarja, ha kihivobb cucc van rajtam, sot, engem inkabb szokott. OK, egy fokig jol esik, persze, de miniszoknyat felve vallalok be, abbol kiindulva, hogy normal ruhaban ferjestol, gyerekestol is eljutok addig a pontig, hogy mar zavar a mustralas, akkor gondolom miniben ez hamarabb el fog jonni. Majd meglatjuk. :)

Illetve a multkoraban felvettek egy igen rovid nadragot, akkor ket paron ulo alkesz konkretan beszolt, hogy zsiraflabu vagyok...

OK, nyilvan zsirafot meg nem lattak sokat, azoknak ugye a nyakuk hosszu a testukhoz kepest, de azert a labmutogatastol cseppet elvettek a kedvem. :/

2012. júl. 9. 21:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Javitok: padon. Elutottek.
2012. júl. 9. 21:48
 15/19 A kérdező kommentje:
M. Hagyjuk, ideje foliat cserelnem, mert ezzel mar gyilkos a gepeles. :D
2012. júl. 9. 21:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Na és ha zsiráflábúnak hívnak?? Vedd bóknak! Különben is, lehet hogy kedvelik a zsiráfokat, meg a lábaikat! :)
2012. júl. 9. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz! ;)
2012. júl. 9. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem adnék két alkesz, lecsúszott, 0 ember véleményére:)
2012. júl. 9. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ez a szoknya, te pedig nagyon csinos vagy. :) Ilyen szoknyára vágyok , de Magyarországon eddig még sehol nem találtam hasonlót.
2012. júl. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!