12 éves vagyok holnap töltöm a 13-at! A 75/b-s melltartó az kicsinek vagy nagynak számít?
Tényleg nagyok a melleid, ennyi idősen nekem is ekkora volt. Szerintem figyelj oda rájuk, megéri. De van egy pár dolog, amire fontos odafigyelned:
- használj rá bőrradírt, hidratáló krémet
- figyelj arra, hogy egészséges mértékben érje a nap, legyen rajtad fürdőruha vagy erős naptejjel kend be, mert a nap ráncosítja a bőrödet, veszíteni fog a feszességéből és a rugalmasságából
- a hideg-meleg vizes zuhanyt naponta alkalmazhatod, legalább ötször váltsd, és a végén körkörös mozdulatokkal maszírozd meg, vagy töröld át ugyan így törölközővel
- csinálj mellizom erősítő gyakorlatokat. a mellünket a nagy mellizom tartja, ennek erőssége elengedhetetlen.
Tudom, hogy szinte off az egész válasz, de szerintem fontos, hogy tisztában legyél vele. Én túl a negyedik x-en is feszes és formás mellekkel büszkélkedem, 105/D nagyságban, amit anyukámtól örököltem (:
Ha kíváncsi vagy házi praktikákra írj, és még írok ide, de feleslegesen nem prédikálok...
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!