Mi a véleményetek erről az alakról?
2009. júl. 11. 10:31
11/17 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, és gratulálok a kitartásodhoz!
De látod? Te (is) élő példa vagy arra, hogy nem a kilók száma határozza meg azt, hogy valaki megtalálja-e a szerelmet, vagy sem.
A szerelmet nem a testsúly csökkentésével találjuk meg, hanem a mosoly növelésével!
12/17 anonim válasza:
ÁÁ nem kell többet fogynod! :) Ha még csinosabb szeretnél lenni szerintem kicsit tornázz combra! Mármint csak azért, hogy még formásabb legyen! :)
13/17 anonim válasza:
ja ja tornayy combra meg fenekre. de fogzni mar nem kell tobbet.
14/17 anonim válasza:
Oh bárcsak nekem ilyen alakom lenne =(
És soksok gratula a fogyásodhoz! :) Remélem találsz barátot is :) Ha nekem sikerült, neked nem lesz nehéz.. Én 160 cm/100 kg lány vagyok.. :P
Puszi,
14/L :)
15/17 anonim válasza:
Gratulalok a fogyashoz, en is kb annyit fogytam, de sajnos nekem a combom nagy lotyi lett, a hasam is. Te sportoltal? Nagyon szep az alakod! Ugyes vagy:)
16/17 anonim válasza:
sztem nagyon jó az alakkod, semmiképpen ne fogyjál.én vékonyabb vagyok,de nagyon örülnék ha így néznék ki :)
17/17 anonim válasza:
Szerintem egyeltalan nem kene fogynod tobbet.
Gratulalok a kitartasodhoz, el tudom kepzelni mennyire nehez lehetett, jelenleg en is fogyozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!