Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok mitől olyan szépek?

A lányok mitől olyan szépek?

Figyelt kérdés
Mintha nyáron megszaporodnának a szép lányok.

2012. júl. 8. 21:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

Oh, baratom, bizony telen is rengeteg csinos lanyba lehet belebotlani, barmennyire is be vannak oltozve olyankor az emberek, aki vonzo, az telen is vonzo.

Kozhely, de tortenetesen igaz: ebben az orszagban tenyleg igen magas az egy negyzetmeterre juto csinos lanyok aranya.

2012. júl. 8. 22:39
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Mert Magyarországon nagyon sok szép lány van, és ez nem csak nyárra vonatkozik, hanem az összes évszakra:)
2012. júl. 9. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Nem is! A magyar lányok mind rondák! Voltam már párszor Magyarországon és csak rusnyákat láttam. :S Sorry. :S
2012. júl. 10. 19:01
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Az egyik fiúbarátom nem rég ért haza a németországi nyaralásból. Nem látott egy szép lányt se. Amikor jöttek haza, a szüleivel Ausztrián keresztül jöttek. Megálltak pihenni. A fiúbarátom meglátott 5-6 nagyon csinos, szép lány. Azt gondolta, hogy legalább Ausztriában vannak szép lányok. Erre a lányok egy magyar buszba szálltak be. (:

Amúgy a kérdésre visszatérve, télen is vannak nagyon szép lányok. Csak akkor kicsit nehezebb észre venni ôket. Sokan edzenek is a nyárra. (:

2012. júl. 30. 11:18
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

A napsütéstől több boldogsághormon termelődik és így könnyebben szerelembe esel és esnek a lányok.

Mellesleg ezért nyáron mindenki össze akar jönni valakivel és így kimegy az utcára. Ez már az időjárásból is adódik, hisz télen rövidebbek a nappalok, így kevesebbet süt a nap és így tovább. :)

2012. szept. 3. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
13.válaszoló: Kíváncsi vagyok,hogy nézel ki,mert ezért a szövegért egy William Levy-kinézetű srácot is lecsesznék..
2012. szept. 22. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Attól barátom, hogy ők nők, és nem férfiak!!! :D

Amúgy eddig mit néztél? Nem nyáron szaporodtak meg, mindig is sok volt belőlük, már egészen Évától kezdődően.... :D

I LOVE NŐK!♡

16/L

2012. nov. 17. 11:15
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

Lányként mondom... :D

Nos, azért, mert nyár van, meleg van, boldogok vagyunk. :)

Iskolaidőben hajlamosak lehetünk szürkék lenni, sokszor fáradtak vagyunk. Így nyáron annyit alszunk, amennyit akarunk. Sokkal vidámabb, mosolygósabb minden lány. :D

És több időnk van magunkra.

+ A nap megbarnítja a bőrünket, így nem leszünk olyan sápadtak.

2013. júl. 4. 21:32
 19/21 anonim válasza:
Én nem vagyok szép lány.
2013. júl. 4. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:
32%
jesszus micsoda kérdések :DDDDDDDDD egyébként se szép mindenki te hülye :DDDDD csak az ego sokat nyom rajtuk de fiúként nyilván nem veszed észre :DD
2013. júl. 12. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!