Nagyon elvagyok keseredve mert egyre inkább zavar, hogy nem nőtt meg a mellem. Főleg most, hogy itt a nyár még jobban előjön bennem ez a komplexus. Hogy tudnám leküzdeni vagy egyáltalán van még esélyem, hogy megnő?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, anyukámnak elég telt mellei vannak, nővéremnek is "azért van"...de nekem szinte alig, nagyon zavar. Tudom, hogy van plasztikai lehetőség csak 700.000Ft-om nincs arra...:/ Vagy lehet van valami bajom és azért nem...:S Már tényleg nem tudom, szedek foggátlót de attól se hízok egy dekát se. 170 cm magas 53 kg. A nőgyógyász csak annyit mondott a "melleimre", hogy mirigyesek...2012. júl. 8. 19:19
11/11 anonim válasza:
Nekem is kb. olyan melleim lehetnek,mint neked. 173 cm vagyok és 53 kg. Bennem is felmerült régebben, hogy talán valami bajom van, de végül is van gyerekem, szoptattam is fél évig, tehát olyan nagy gond nem lehet. A nőgyógyász is csak annyi mondott, hogy ez alkati kérdés, ha ekkora, hát ekkora. Azt hiszem az életkor előrehaladtával egyre inkább az előnyeit fogjuk ennek élvezni - ha megnézem a velem egykorú 35 éves vagy még idősebb nőtársaimat... hááát... amit korábban írtak, a hasukon csüng a mellük. Az jobb?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!