Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon izzadok. Nemvehetek...

Nagyon izzadok. Nemvehetek fel pólót mert látszani fog a folt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
hiába használom a legjobb izzadás gátlókat semmi sem segít.ugyanúgy izzadok..mit tehetnék? segítsetek nagyon kínos!
2009. júl. 11. 01:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen melegben szerintem mindenkinek látszik a folt. Vagy nem??
2009. júl. 11. 02:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

pl. ragassz a hónaljadra gézlapot, vagy tudom is én, valami vékony anyagot, ami felszívja. ezt persze mindig nem lehet csinálni, csak egyszer-egyszer, ha mondjuk egy elegáns rendezvényre mész, stb.

ez is csak akkor jó, ha van olyan hosszú a póló, ing ujja, hogy tutira nem fog kilátszani. és ne emelgesd a karodat se ilyenkor.

2009. júl. 11. 02:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

azért ne emelgesd, nehogy az ujjánál belássanak.

ha pl. hosszú ujjú az ing, akkor nyugodtan.

2009. júl. 11. 02:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertárban vény nélkül kapható készítmény:

Solutio antisudorica (ez egy átlátszó folyadék amit vattával kell felvinni az izzadós felületre) Garantáltan sivatag lesz az adott helyen:) Én ezt használom és szuper. Kb. 400 valahány forint. Próbáld ki!

2009. júl. 11. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
08:05- ös vagyok: Este szoktam bekenni magam (az illata nem jó, de pillanatok alatt beszívódik és nem érzed)(nagyon meg kell törölni előtte magad) és reggel egy kis illatot adok magamnak. Ennyi. Bírja egész nap:))
2009. júl. 11. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ezt használom: [link]

Nem izzadok olyan húúúdenagyon, de ez eddig maximélisan bevált.

2009. júl. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!