Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen borotvával...

Lányok! Milyen borotvával borotváljátok oda lennt?

Figyelt kérdés

Nem a lábra, hanem a nemiszervre gondolok.

Milyen borotvával, milyen márkájúval(esetleg képet linkelhetnétek). Egy olyan kellene, ami nem olyan durva. Mert az egyszerű egy használatra valók nem jók. Mivel ha minden harmadik nap pl. akarom magam ott borotválni, akkor úgy felkarcol, hogy vérzik.

Most, hogy borotváljam akkor?

Ti, hogy szoktátok, hogy ne vérezzen?

2009. júl. 10. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig eldobhatósat használok. Ami a legolcsóbb. Viszont borotvahabbal már nem merem mert akkor nekem is vérzett mindig, de ha tusfürdővel, vagy intim mosakodóval akkor nincs ilyen gondom. A borotvák nem sokban különböznek... bármelyik felsértheti a bőrt.
2009. júl. 11. 01:46
 12/15 anonim ***** válasza:

én zöld wilkinsont használok. ez férfi, jah, de nekem csak a férfi borotvák szedik le szépen, és mintha tartósabbak is lennének.

borotva habbal sose, mert attól nekemis vérzik.

2009. júl. 11. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok, énis csak kádban puhítom fel a bőrt. ha neked nincs kádotok, akkor nemtom, tegyél rá vmi vizes rongyot, feküdj vele negyed órát az ágyon, ésakkor felpuhul :D jobb nemnagyon jutott az eszembe, vagy folyasd rá félóránkeresztül a tusolóból a vízet, de azmeg elég fárasztó annyit állni egyhelyben.
2009. júl. 11. 11:40
 14/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de ez nem hiszem hogy túl sok különbséget von maga után:D Én Gilettét használtam, 3 pengéset. Nedvesítsd fel a bőrt valamennyire, Kenj rá borotvahabot, és először növekedés irányának megfelelően húzd.(Elvileg nálatok is lefelé:D) És minden húzás után öblítsd le a borotvát! Majd ha megvolt, akkor növés iránynak ellenkezőleg is. És ha marad azt ahogy tudod úgy nyírd le. Ja, és mindig langyos/meleg vízbe mártsd a borotvát. Utána kenegetheted borotválkozás utáni alkoholos izéval:D
2010. júl. 1. 16:28
 15/15 anonim válasza:
Előző vagyok. De ha a hölgyek azt mondják hogy habot ne, akkor ne:D nekem bevált:D
2010. júl. 1. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!