Kedvenc női parfüm?
Prada- Candy.
Egyszer olyan munkám lesz hogy ezt fogom használni napi szinten ha beledöglök is. :D
15/l
Coco Chanel - Mademoiselle
Átmentünk egy gazdag csajhoz, és ilyenje volt, és megengedte, hogy fújjak magamra egyet, és azt hittem felestem a Mennybe.:[
Igen, ismételni tudnám az előzőt. Ha éhen halok is, egyszer akkor is ezt fogom napi szinten használni:D
De ha az elérhetőkről kell beszélnem.:D Avrilnek mind a három parfümje nagyon jó, főleg a Forbidden Rose.
Meg egyszer kaptam szülinapom Beyonce - Heat parfümöt, azt is imádom, már 1 éve megvan, mert nem merek sokat használni:D
nos engem a vőlegényem egy ugyanilyen
Coco Chanel-Mademoiselle-el lepett meg. Hát mit mondjak, nem utasítottam vissza! :) Ha valami akkor ez illat.
Azóta is megvan, kb 5* használtam, de még másnap is éreztem magamon az illatot úgy hogy megfürödtem!
Na de, a mindennapokban az AVON Little Black Dress, a Little Red Dress, és Spotlight-ot használom!
Beyoncé - Heat Rush. Lassan másfél éve használom ezt, most fog lassan kifogyni, de életem végéig ezt fogom használni, imádom. *-*
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!