Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha ekkora marad a mellem az...

Ha ekkora marad a mellem az nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi mellem van,már 15 vagyok,nemrég fogytam 8kg-t és lement kicsit a mellem is...előtte se volt nagy,ennél egy icipicit azért nagyobb....

most kb ekkora:

[link]

gáz lenne ha ekkora maradna?van akinek az ennyire kicsi bejön?(a formája szebb,a bőröm fehérebb)

2012. júl. 7. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok, de ennek a fele sincs az enyém, sose érdekelt, a pasik meg így is oda vannak értem, szóval tuti nem ez a lényeg. Akinek meg csak ez számít azzal szóba sem állnék.
2012. júl. 8. 11:23
 12/19 anonim válasza:
ne félj, nem mindig a nagy mell a jó, legalább nem fog fájni a hátad.... Nekem konkrétan tetszene az is amilyen neked van, bár nem tudom pontosan milyen lehet :)
2012. júl. 8. 20:58
 13/19 anonim válasza:
szia ne izgulj a melleid miatt mert ezt csak a hülye fiúk meg a filmek teszik azt hogy bizonytalannak tarod magad.Amúgy ez rendkívül csinos darab amit mutattál a barátnőmnek is hasonló van és én imádom. Persze 15 évesen én is sok mindenben bizonytalan voltam ez természetes és ha valakinek ez nem tetszik akkor vele van a gond.Emiatt ne legyenek fenntartásaid magaddal szemben igaz nem ismerlek de én pozitívan állok az emberekhez.
2012. júl. 9. 02:27
 14/19 anonim válasza:
100%

Halihó :)

Nekem ennél kisebb melleim vannak, ami régebben nagyon zavart, folyton meggörnyedve jártam, hátha nem tűnik föl annyira másoknak, de mára már nem törődöm vele. Lehet, hogy sok pasi (szándékosan "pasi") van, aki szinte meg sem lát mást, ha egy lánynak tálalva vannak a nagy mellei... de nekem szerencsére férfiakkal volt dolgom eddig, akik mindig megdicsérték az alakom :) Szóval most már kihúzom magam, és felemelt fejjel járok az utcán, és hello világ - a kis mellek ellenére is megfordulnak utánam az utcán :) Fogadok, hogy ha sikerül elfogadnod magad, máris tökéletes lesz a melled meg minden! (merthogy az már most is valószínűleg, csak esetleg te nem akarod belátni :)

No, meg persze az sem biztos, hogy ekkora marad. A nő rokonaidnak kis melle van általában? Mert akkor nem kizárt, hogy örökölted (ahogy én is édesanyámtól, aki mellesleg már 25 éve él boldog házasságban, és akibe édesapám még ma is borzasztóan szerelmes :P).

22L

2012. júl. 9. 11:22
 15/19 anonim válasza:
szerintem nem kicsi sőt ha az én barátnőmnek ekkora lenne az elég lenne
2012. júl. 14. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
hohóó.az enyém még ennél is kisebb egy kicsit.De nagyon remélem,hogy még legalább egy kicsit nőni fog..16/L
2012. júl. 25. 08:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nem számít túl kicsinek 15 évesen (se 16). Persze, hogy az emberek azokat jegyezik meg, ha mellről van szó, akinek orbitális nagy, de az nem jelenti azt, hogy az az átlag, vagy hogy az az egyetlen szép, sőt sok esetben hátrány, ha túl nagy. A kisebb mell sokkal tovább szép marad! Ha a nő bejön, ennél kisebb mellel is gyönyörű, és szeretném a melleit is, nem csak azért, mert az övé, hanem mert szerintem nem a mérete, hanem a formája a vonzó!
2012. júl. 25. 09:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
enyém sokkal kisebb 17/L szerintem fogadd el magad úgy ahogy vagy.. :)
2012. aug. 25. 21:22
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) igyekszem elfogadni:)
2012. aug. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!