Milyen tetoválás mutatna jól?
Figyelt kérdés
A Muse-Uprising számából szeretném magamra tetováltatni a refrént:
"They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious"
Ajánlatokat szeretnék kérni a következőkben :
1. A test melyik részén mutatna jól?
2. Tudnátok szöveghez illő (de nem túl feltűnő, mivel a szöveg a lényeg) képet ajánlani ?
2012. júl. 6. 14:51
1/1 anonim válasza:
Hát ez elég hosszú azért szerintem, tehát gondolom kisebb méretben tervezted. Szerintem az ilyennek a hát felső részén mutatnak jól, vagy a karon. De én a derék tájon is el tudnám képzelni. Szerintem nem kombináld nagyon képekkel, inkább a betűstílust variáld. De ez csak az én véleményem, ezt azért jobb ha te döntöd el, mert mégis csak te viseled életed végéig, ne hagyd hogy mások befolyásoljanak evvel kapcsolatban. Ha mindenáron magadra akarod rakatni, inkább a saját ízlésed vezessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!