2/19 anonim válasza:
A negyedik képen egész helyes. A többi képen egyáltalán nem szép, inkább közönségesen néz ki (az arca is), a csücsörítést meg egyszerűen UTÁLOM!
4/19 anonim válasza:
Hát ha valaki erre a lányra azt mondja,hogy nem szép, akkor biztos vmi bomba jó nő/ férfi! Szerintem nagyon szép!
5/19 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nem szép. Átlagos.
6/19 anonim válasza:
Akinek a ribis bejön, annak szép.
7/19 anonim válasza:
Nem lenne csúnya, de nagyon közönséges.
8/19 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok bombázó, de szerintem nem szép. Sokkal szebbnek tartom a természetes, maszk nélküli lányokat.
9/19 anonim válasza:
nem tudom mennyire vagyok bombázó de ennél a csajnál szebb vagyok és nincs "cigányos" fejem... ez nagyon olyan...
10/19 anonim válasza:
szerintem ott már elég nagy bajok lehetnek, ha valaki nem veszi észre, hogy ez nem cigányos, hanem valami nagyon más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!