Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akik idetöltenek fel olyan...

Akik idetöltenek fel olyan képeket, ahol látszik a szobájuk is, azok nem félnek, hogy valaki felismeri őket?

Figyelt kérdés
A "jó az alakom?" kérdésekre gondolok. Szerintem nem túl okos dolog. Ismerős, rokon is idetévedhet, igaz kicsi az esélye, de akár évek múlva is rátalálhatnak. Ha csak a testük látszana, akkor sokkal kisebb lenne az esélye, hogy bárki is felismeri őket főleg, ha rossz minőségű képet töltenek fel.

2012. júl. 4. 02:06
 1/8 anonim ***** válasza:
nem kötekedésből...de akkor mi van ha felismerik? akkor felismerik...ennyi...nem értem a kérdés értelmét.
2012. júl. 4. 02:24
 2/8 anonim ***** válasza:
az okosak kikockázzák, a buták meg úgy jártak.
2012. júl. 4. 02:37
 3/8 anonim válasza:
Ez nem 1 ciki oldal...ha itt felismerik..nem történik semmi.
2012. júl. 4. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek kicsi az esélye.
2012. júl. 4. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
paranoia:D
2012. júl. 4. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Mostmár mindenki úgy teszi fel, hogy kisatírozza vagy kikockázza a szobáját és az arcát is
2012. júl. 4. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kiírtam egy kérdést az arcomról.. rögtön írták hogy én ismerem a csajt, leírta hol lakok, meg ilyenek.. hát én meg még a mai napig is találgatok ki az. |:
2012. júl. 4. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
kedves utolsó valószínűleg facebookos képet raktál fel, abból simán ki lehet ctrl+c ctrl+v ni az azonosító kódodat, és hopp megvagy cica :P
2012. júl. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!