Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hátrány, ha nem...

Lányok! Hátrány, ha nem szálkásan vagyok izmos? 16/F

Figyelt kérdés
Sokszor látom,hogy a lányok inkább a magas,vékony,szálkás izommal rendelkező férfiakra buknak.Én viszont alkatomból fogva nem lehetek ilyen..Nagyon széles vállam és mellkasom van,vastag karom és combom.Eléggé izmos vagyok,és van egy nagyon kicsi(kb.3-4 kg) feleslegem.A magasságom 186 cm,szóval a környezetem nagy része eltörpül mellettem:D Az izomzatom alapból ilyen tömör,szóval sose lesz annyira szálkás,mint pl.egy focistáé.(bár nagyon sokat sportolok,kardiózom is) Szóval hátrány,hogy ilyen "nagyobb darab" vagyok?(már neveztek kétajtós szekrénynek párszor..)

2012. júl. 3. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem gond, nekem bejön az ilyen test. :) bármi, csak sportos, izmos, NAGY!!! :D Bár én idősebb vagyok nálad.

21L

2012. júl. 3. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
szóval stabil alkat vagy :) szerintem az nagyon vonzó
2012. júl. 3. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a test is lehet szép de nincs olyan hogy valaki nem lehet szálkás. Te is lehetsz csak akarni kell... :D Személyi edző megmondaná mi a teendő. De nem kell szálkásnak lenned hogy bejöjj a lányoknak ha ezen múlna az már rég rossz. :D
2012. júl. 3. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem hátrány.

De mi a különbség a szálkás, és a nemszálkás izom között?

2012. júl. 3. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

a szálkás az olyan vékonyan izmos:D

ő pedig úgymond "jókötésű" :D

a nem szálkásan izmos olyan vaskosabb

amúgy szerintem relatív,én inkább az arcot nézem :D

2012. júl. 4. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hátrány. Nálam ugyan annyi esélyed lenne mint egy vékonyabb fiúnak, de csak ha idősebb lennél. 25/n
2012. júl. 7. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!