Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Komolyan ők a legszebb főiskol...

Komolyan ők a legszebb főiskolás lányok?

Figyelt kérdés

Most nem azért de csak az utcán összeszednék 10 különbet... Még sminkkel és retusálással is vagy kifejezetten nem szép vagy tök átlagos. Ők lennének a legszebbek? o.O

Az összes jelentkezőből volt 2-3 akire azt mondom na ő tényleg egy helyes lány...

A kérdést felesleges törölni mert a szépségverseny oldaláról szedtem a képeket amit bárki megnézhet...

[link]

2012. júl. 3. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
akkor szakadj szét
2012. júl. 3. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintee nem szépek.Nekem egyébként sosem tetszenek A királynő című műsor résztvevői sem.A városban bármely diszkóban,kocsmában,vagy suliban vannak különb,szebb csajok.
2012. júl. 3. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a zöld ruhás úgy áll mint aki túl sok kólát ivott és fotózás előtt már nem engedték ki pipilni.

Amúgy átlagosak, ez van, ők jelentkeztek.

2012. júl. 3. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézd, a pasik is ezekre buknak..szolibarna bőr, póthaj, kiló smink, push up-os mellek...
2012. júl. 3. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Off: Mi a baj a 2. lány szemével? (Amúgy szerintem ő a legszebb)

És hogy a kérdésre is válaszoljak: Ők jelentkeztek, megpróbálták kihozni belőlük a maximumot. Ez sikerült. Egyébként szerintem nem csúnyák, de hiányzik belőlük valami plusz, ami igazán széppé teszi őket. Így kissé átlagosak.

2012. júl. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!