Ennél a parókánál muszáj azt a kis bőrszínű zsinort megkötni az álla felé?
Figyelt kérdés
Szeretném ezt a parókát megrendelni, de az állánál van egy kis bőrszínű zsinor amit összelehet kapcsolni és az nekem ott nem nagyon tetszik.Arra lennék kiváncsi, hogy az tartja az egészet?Mármint azt muszály összekapcsolni vagy anélkül is (pl. ha levágom) megtartja magát a paróka?
Rá gondoltam :)
2009. júl. 9. 17:41
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem megtartja magát.Amúgy hogy lehet ilyet rendelni? És mennyiért?
2/3 A kérdező kommentje:
Ott az ára pl. hogy "25 US" az azt jelenti 25 amerikai dollár.Én valutaátváltóba kiszoktam számolni, hogy Forintilag mennyibe kerül.Regisztrálni kell oldalon és ott megadni a kártyaszámod(hitelkártya) mert onnan vonják le az összeget, címed meg a szükséges adatokat (stb.), hogy kitudják szállítani neked.És megrendelni pedig úgy kell, csak egyszerüen rányomsz a Buy it Now-ra.Nem árt azért hozzá egy kis angol tudás is, hogy megtudd milyen jellemzőkkel rendelkezik a tárgy amit vásárolni szeretnél :)
2009. júl. 10. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!