Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úgy is leepilálhatom a karomat...

Úgy is leepilálhatom a karomat, ha nincs az epilátorhoz prezíciós sapka?

Figyelt kérdés

Eddig csak a lábamat szoktam epilálni, de most a karomat is szeretném, mert elég szőrös.Meg esetleg még a hónaljamat.

Mennyire fog fájni, és kipirosodni, ha nincs rajta sapka?

2012. júl. 3. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen sapka?
2012. júl. 3. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Ugyan ilyen epilátorom van és azt a sapkát nem adták hozzá.

[link]

2012. júl. 3. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:

jaah igen,én is erre gondoltam,nekem adtak az epilátoromhoz de egyszer sem használtam.

Hétvégén epiláltam le a karom először nagyon piros volt,reggelre már enyhébb volt,délután semmi se látszott már belőle. Nem volt vészes csak csuklónál fájt. Jó vastagon kenegettem is testápolóval,nyugodtan csináld te is!

2012. júl. 3. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy tegnap leborotváltam a lábamat, de holnap le szeretném epilálni, ,mert az tovább tart, de lehet, hogy olyan kis szálakat ki se fog tépni.Szerinted le fogja vinni azokat is?
2012. júl. 3. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

8 éve epilálok, láb, kar, hónalj.

Semmiféle sapkát nem adtak hozzá.

Nyilván fájni fog, pöttyös is lehet utána, de az hamar elmúlik. Ha a rövid szálakat nem szedi ki, várj pár napot és akkor állj neki újra.

28/n

2012. júl. 3. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van meg, és habár adtak hozzá sapkát, én nem használom karra. Epiláld le úgy.
2012. júl. 3. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a feltét csak egy szimpla SZŰKÍTŐ. Arra szolgál, hogy a kisebb területekhez is beférj vele (mint pl. a bikinivonal).

Azaz nem lesz tőle gyengédebb az epilálás, csak mindössze kevesebb csipesz dolgozik egyszerre.

Enélkül is ugyanúgy használhatod az epilátort, ha bírod ott is a fájdalmat.

Nekem van ilyen feltét, de karhoz, hónaljhoz egyébként se használom, ott jó nélküle is. Bikinivonalhoz viszont már jól jön.

2012. júl. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!