Úgy is leepilálhatom a karomat, ha nincs az epilátorhoz prezíciós sapka?
Eddig csak a lábamat szoktam epilálni, de most a karomat is szeretném, mert elég szőrös.Meg esetleg még a hónaljamat.
Mennyire fog fájni, és kipirosodni, ha nincs rajta sapka?
Ugyan ilyen epilátorom van és azt a sapkát nem adták hozzá.
jaah igen,én is erre gondoltam,nekem adtak az epilátoromhoz de egyszer sem használtam.
Hétvégén epiláltam le a karom először nagyon piros volt,reggelre már enyhébb volt,délután semmi se látszott már belőle. Nem volt vészes csak csuklónál fájt. Jó vastagon kenegettem is testápolóval,nyugodtan csináld te is!
8 éve epilálok, láb, kar, hónalj.
Semmiféle sapkát nem adtak hozzá.
Nyilván fájni fog, pöttyös is lehet utána, de az hamar elmúlik. Ha a rövid szálakat nem szedi ki, várj pár napot és akkor állj neki újra.
28/n
Ez a feltét csak egy szimpla SZŰKÍTŐ. Arra szolgál, hogy a kisebb területekhez is beférj vele (mint pl. a bikinivonal).
Azaz nem lesz tőle gyengédebb az epilálás, csak mindössze kevesebb csipesz dolgozik egyszerre.
Enélkül is ugyanúgy használhatod az epilátort, ha bírod ott is a fájdalmat.
Nekem van ilyen feltét, de karhoz, hónaljhoz egyébként se használom, ott jó nélküle is. Bikinivonalhoz viszont már jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!