Intim tisztàlkodo szerek közül mi vàlt be?
Intim habbal talàlkozott màr valaki?
Mint a mosakodogél,csak hab formàjàban)
nem próbáltam még hab állagút, de biztos jó az is.
én a Nivea Intimo-t próbáltam csak eddig, de azt nagyon szeretem.
CSAK tiszta víz??? erről még nem hallottam! :O
az olyan, mintha csak tiszta vízzel zuhanyoznánk! :S azért kell az a szappan, tusfürdő tusoláskor - szerintem.
Előzőnek
Pedig ott aztán vannak váladéktermelő mirigyek, azt pedig alaposabban el lehet távolítani intim lemosóval.
Csak tiszta víz? Aztán meg jönnek az olyan kérdések, hogy miért büdös a nemi szervem?
A habot még nem próbáltam, nem találkoztam még vele.
Nivea intimo nekem is volt régen most az avonosakat használom már jó ideje, azt a 2t egyik átlátszó zselé a másik valami krémesebb. Nekem beváltak.
Ne értetlenkedjetek, én több nőgyógyásztól hallottam, hogy ott lent tiszta vízzel kellene csak megmosakodni. A langyos, meleg víz pedig lehozza a piszkot rendesen. És nyilván nem 5 másodpercig kell odatartani a zuhanyt és kilépni a kádból. Ez tény.
Ezzel szemben én öntöm magamra az intim mosakodókat és lent mindig azzal mosakszom. Bár állítólag meddőséget is okozhat és ha túlságosan tisztít akkor hüvelygombát stb.
Tehát: lentre elég a sima víz, de mivel ez senkinek sem jön be válasszon intim lemosót. A tusfürdőkkel az a baj, hogy kiszárítják a bőrt a lenti részen és nem egyeznek meg a hüvely természetes ph rétegével stb.
Intim mosakodót körültekintően kell alkalmazni, a hüvelybe ne menjen bele, és fel kell habosítani vízzel, nem kell töményen használni. Így nem lehet probléma. De ha valaki naponta többször mosakszik odalent elég csak napi 1szer a lemosó. Egyébként langyos víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!