Vikky *-* kérdése:
Mi a véleményetek erről a hajról? (kép)
2012. júl. 1. 17:29
2/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de a neved alapján jó lesz.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem túlzottan tetszik :(
Amúgy Jenny Humprey??? Nem nagyon bírom a stílusát...
Persze ettől még Neked jól állhat :)
4/9 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert egy idő után csúnya lenne a hajad. Feltételezem, hogy nem ilyen szögegyenes hajad van, mint a képen. Gondold el, ez letöredezik meg szálkás lesz, aztán kenheted amivel akarod, nem lesz szép.:)
6/9 anonim válasza:
nekem sem tetszik... fontos az arcformád is, ha nem ovális borítékolhatod hogy nem fog jól állni
7/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nagyon nem divat már az ilyen lépcsőzetes vagy tépett vagy milyen haj, ráadásul tényleg mindig vasalgatni kéne. Még a képen lévő csajnak is szálkás pedig profi fodrászok dolgoznak vele.
8/9 anonim válasza:
Fúú, ez a haja volt a legcsúnyább szerintem a GG-ben :D
A hosszú haja az nagyon szép volt szerintem, csak túl természetellenes volt akkor a hajszíne...
9/9 anonim válasza:
Figyelj, ha neked tetszik vállald be..hülyeség, ha nem akarod nem vasalod a hajad, úgyse lenne borzalmas, ha csak a frufrudat vasalnád ki...egyébként is jó...,én azt mondom minek követni a divatot? Nekem ne mondja meg senki, hogy hogy nézzek ki, csak azért mert van valami divat a majmoknak, és azt követni kell..., ne foglalkozz vele.
Ha neked tetszik, akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!