Mennyibe kerül ha kilövetem 3x egymás fölött a fülemet és viszek magammal gyógyfülbevalót?
Lövetésnél nem vihetsz magaddal fülbevalót, mert a pisztolyba speciális, steril fülbevaló kell. Akkor sem lövik be az általad hozott fülbevalót, ha azt lőtték be neked korábban, mert bár ugyanaz mint amit belőnek, de az előző belövésnél roncsolódott a fülbevaló, és már nem steril, akkorsem ha lefertőtlenítik.
Ezt a fülbevalót pedig legalább 1 hónapig benne kell tartanod a füledben, ha porcba löveted akkor akár 3 hónapig is, tehát a kocka fülbevalódnak még várnia kell hogy bekerülhessen a füledbe.
1 lövés fülbevalóval együtt 1500 forint Debrecenben. Ha pesti vagy, ott valószínüleg több, kb 2000 ft!
Én is vittem magammal az előző lövésből megmaradt gyógyfülbevalót. Odaadtam és le lett fertőtlenítve és ugyanúgy mintha egy teljesen új fülbevaló lenne belőtte.
Ezt került 500 Ft-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!