Melyik a leghatásosabb: borotva, epilátor vagy gyanta?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 03:06
1/7 anonim válasza:
Nekem az epilátor vált be. A borotva nem jó, mert csak a bőr felett vágja el a szőrszálat, így hamarabb visszanő.
A gyanta meg macerás.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is az epilátor a legjobb.
3/7 anonim válasza:
és milyen epilátorotok van? en vagy 2x probaltam de majd' besza behu a fajdalomtol. meg lehet szokni vagy valamit rosszul csinaltam? a gyantát egész jol viselem kulonben
4/7 anonim válasza:
Ha sokat borotváltad előtte a lábad akkor meg erősödtek a szőrszálak és akkor sokkal jobban fáj.. :) én a borotvát SEMMI képen nem ajánlom mert pár év múlva olyan lesz a lábad mint a pasiké.:| mivel meg erősödik a gyökere és látszani fog:| a gyanta kicsit macerásabb de annyiból jobb mint az epilátor hogy fel frissíti a bőrödet. Én epilátort használok régóta és nekem nagyon bevált :) van belőlük sok fajta, de ha nagyon nem bírod ki akkor vegyél egy jégzseléset az lehűti a bőröd és sokkal kevésbé fáj. :) remélem segítettem.! ^^
5/7 sweetsugar válasza:
A borotva nagyon megerősíti a szőrszálakat és 2-3naponta borotválhatsz,igaz fájdalommentes,de megéri,hogy utána full szőrös legyen a lábad?:)
Az epilátor fájdalmas,de hasznos:)
Gyanta én legjobban ezt ajánlom,nekem kevésbé fáj,mint az epilátor és 2-3hétig nincsenek szőr problémáid:)
Ha választanod kell mindenképp az epilátor vagy a gyanta között dönts:)
6/7 anonim válasza:
Epilátor, vagy ha csak egy rövid ideig akarsz szenvedni, akkor gyanta. De az epilátort, csak pl. egyszer kell megvenni. Szóval válassz. És máskor feküdj le időben. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Utolsó: x""D Rendben, majd igyekszem kicsit korábban lefeküdni~
2012. júl. 1. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!