Ez ciki? Ti a helyemben "vállalnátok"?
Régebben be volt nőve az egyik nagylábujjamon a körmöm, de akkor meg is gyógyult. A "baj" az, hogy maradt ott egy kis "dudor" a nagylábujjam belső részénél, ami zavar (felnőttkoromban majd le szeretném műttetni). Nem olyan túl feltűnő, csak ha sokáig nézik a lábujjamat akkor vehető észre. Emiatt pár éve (1-2) nem merek lábujjas papucsot felvenni, se szandált, csak zárt orrú cipőt, mert mindig az jár a fejemben, hogy biztos a lábujjamat nézik. Kisebb koromban nem zavart, hogy ott van, de most már egyre inkább.. Ti a helyemben felvennétek nyitott papucsot, amiből kilátszik a lábujjatok? Ez cikinek számít pl. a strandon?
15/L
Most úgy őszintén, ki a halált érdekel a lábujjad? Majd aggódj, ha lábfetisiszta pasid lesz, aki ránéz a lábadra és lekonyul...
Az életben nem vennék észre ilyesmit. A legtöbb ember jobban el van foglalva önmagával. Meg ennél szembetűnőbb dolgokon is átnéz már az ember, pl. egy 120 kilós 16 éves kiscsaj cicanaciba préselve... who cares? :D 5 centis fültágító? Észre se venni. Meg ha észre is veszi valaki, nem fog mutogatni rád, hogy nééézd már, haha! :D Ez egy olyan dolog, amiről nem tehetsz. Nekem van egy ronda heg a térdemen, ettől még lazán felveszek rövidnacit, és még soha, senki nem szólt meg érte. Egyetlen haverom kérdezte csak meg, h hogy szereztem, ennyi. :)
Nyugodtan vegyél fel papucsot!
köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok!!:)
van itthon egy csini szandálom, amit emiatt nem hordtam, de akkor holnap megpróbálom felvenni és abban elmenni a városba.. mégegyszer köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!