Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ennek a...

Mi a véleményetek ennek a lánynak a stilusáról? (felpontozás)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik és én is ilyen stilusu szeretnék lenni. Tehát ez biztos azt jelenti, hogy ez az én stilusom. Nektek mi a véleményetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 29. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
érdekes....amerikában elfogadott az ilyen stílus,de Mo.-n eléggé kitűnnél a tömegből.de ha ez nem zavar,és tetszik,akkor hordd nyugodtan:)
2012. jún. 29. 23:59
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi kedves vagy. :D
2012. jún. 30. 00:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Azzal egyetértek, hogy ha valaki itthon próbál stílusosan és nem átlagosan csak felkapni valamit és elcsattogni flip-flopban, akkor azt már gáznak ítélik... Ez ilyen. Nekem tetszik, ha van az öltözékben valami extrém, de magamon mindig csak egy ilyen darab van mindig. Hiszen ebben is túlzásba lehet esni.

Nekem a második a kedvencem ezek közül, viszont van amit soknak tartok. Én nem venném fel, de rajtuk még így is elmegy.

Nem vagyok egyáltalán se közönséges, se magamutogató, mindig fed a ruha és ízlésesen öltözöm, és nagyon sok irigy pillantást kapok. Pedig külföldön az én szerkóm számítana "átlagnak" :) Szerintem ha be tudod vállalni és jól is érzed magad ilyen ruhákban, miért ne? Mások meg hadd pukkadjanak meg zöldségükben, hogy te így érzed jól magad :) Komolyan, néha már élvezem!

2012. jún. 30. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik ez az irányzat, szerintem elég egyedinek számít még manapság. Van egy-két cucc, amivel nem értek egyet, de szerintem összhatásban jó. :)
2012. jún. 30. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól, mert tetszik, nem biztos, hogy ez az, ami 100%-osan te vagy. Amúgy egyes összeállítások egészen jók, például a 2., de amúgy elég szakadt, kicsit prolis :D
2012. jún. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!