Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a vízkő-szerű lerakódás...

Mi ez a vízkő-szerű lerakódás a nyelvpiercingemen? Hogy tudom eltávolítani egyedül?

Figyelt kérdés

Pontosabban nyelvfék-piercing, de nyelvpiercinges ismerőseim is beszámolnak hasonlókról. Egyik ismerősöm a vízkő alapján ezt nyálkőnek hívja, habár utánanéztem ennek, és ez is létező dolog, de nem ez az.

Fehéres, lepedékre, vagy tényleg vízkőre hasonlító lerakódás van a piercing bogyóján. Nekem még friss a nyelvfék-piercingem, arra gondoltam, hogy ahogy gyógyul, begyulladhatott kicsit, és talán valami váladék. Fájni nem fáj, mert érzéketlen, meg különben is, azt lemosná a nyál, nem?

Egyik barátnőm azt mondta, hogy ő a nyelvpiercingjéről ezt fogpiszkálóval szokta lekapargatni, de ahhoz természetesen kiveszi a piercinget. Én ezt a nyelvfékkel egyedül, fogó nélkül nem tudom megoldani, meg így frissen nem is merném. Egy haverom piercer, ő megcsinálja nekem szívesen, de vele maximum hétvégente tudok összefutni Most a múlt hétvégén nem találkoztunk, így nem is tudott ránézni, így a "nyálkő" maradt. Megpróbáltam megpiszkálni fogpiszkálóval, de nem jártam sikerrel, erősebben meg nem birizgáltam, mert nem szeretnék beledöfni a nyelvfékembe.

Le tudom szedni valahogy egyedül is?

A Hyperol oldatról hallottam már, elvileg nyálkahártyára is alkalmazható, de nem tudom elképzelni, hogy a nyelvem alatt, abban a nedves közegben hogy tudná normálisan elvégezni a dolgát...

2012. jún. 28. 11:25
 1/2 szBianka ***** válasza:
ha kivetted (vették) akkor tedd ecetbe
2012. aug. 29. 16:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem hozta le, megpróbáltuk.

Tűvel kapargatva jön le csak.

2012. aug. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!