Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez az alak? Vonzó, túl...

Milyen ez az alak? Vonzó, túl vékony, vagy esetleg lehetne laposabb a hasa?

Figyelt kérdés
Kép: [link]

2012. jún. 27. 11:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10/10
2012. jún. 27. 15:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy ezen még dolgozni kell! Úgy tökéletes az alakod, ahogy van! :) Megint a 12:02-es voltam.
2012. jún. 27. 15:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Fogyókúra??? Ugyan már... Ez a has teljesen jó, egy kicsit edzeni kell rá és tökéletes lesz. De így sincs vele semmi baj.
2012. jún. 27. 15:30
 24/28 anonim ***** válasza:
23F, ez lemaradt...
2012. jún. 27. 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:

"Nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy ezen még dolgozni kell! Úgy tökéletes az alakod, ahogy van! :) Megint a 12:02-es voltam."

Véleményünket kérdezte, nekem ez volt!!!!!

Nem azt írtam, hogy fogyjon le 10 kilót, csak azt, hogy tornázzon. Abban nincs semmi rossz, sőt...

Kérdező!

Nem tartalak kövérnek, nem azért írtam, hogy tornázzál. Tornával MÉG SZEBB lehetne az alakod.

Remélem Te nem értetted félre, mint más idióta ember!!!!!!!! ;)

Első válaszoló voltam :)

2012. jún. 27. 16:13
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem-nem, én tudom mire gondoltál, én is látom magamon, hogy igen, ott van egy kis valami, ami tán feleslegnek nem is nevezhető (a 178 centimhez 62 kg vagyok, úgyhogy Isten ments, hogy fogyni akarjak!). Igazából az érdekelt, hogy ez még "belefér-e", vagy akkora, hogy le kéne dolgozni.

Köszönöm mindenkinek a véleményét és tanácsát! Egymásnak ugrani meg tényleg nem kell, mert mint mondtam, kinek ez, kinek az szép, ezt nem lehet senki szemére vetni!

2012. jún. 27. 17:36
 27/28 anonim ***** válasza:
A szemem majd kiesett úgy kerestem a hasad a képen, de én nem találtam. Ha néhány válaszoló szerint neked van "pocakod" akkor én hájas bendős disznó vagyok. Ölni tudnék ilyen "pocakért".
2012. jún. 27. 21:50
 28/28 anonim ***** válasza:

Jaj már, sok idióta...

Ez LAPOS has... semmi felesleg nincs rajta. Attól, hogy nem kockás, izmos hasa van, még lapos...

2012. jún. 27. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!