Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy írnátok le valakinek...

Ti hogy írnátok le valakinek Alain Delon arcát, aki nem látta őt? Hogy írnátok körül az arcformáját, a szemét, stb.

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs túl karakteres arca; vékony száj (főleg a felső ajka), szúrós szemek, normál orr, dús haj. De nem nagyon értem a kérdést, miért kell őt körülírni?
2012. jún. 25. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy könyvben szeretném felhasználni az egyik szereplőmhöz, de természetesen nem akarom beleírni, hogy úgy néz ki, mint Alain Delon.

Mindenestre köszönöm! :)

Ha van még valami, várom a további válaszokat, véleményeket, kiegészítéseket.

2012. jún. 25. 13:20
 3/6 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ha könyvet írsz, akkor egy karakter leírásához nehogy már más segítségét kérd. :O
2012. jún. 25. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
nézd, utolsó. Nem tudok mit kezdeni azzal, hogy ezt kéne tudnod, meg azt kéne tudnod. Nem tudom megfogalmazni, h kinek milyen arca van, nem értek hozzá, ráadásul kezdő vagyok, nem neves író, szóval ez nem is lehet elvárás. Egyszer talán menni fog, de addig segítséget fogok kérni. És ezt hadd döntsem már el én.
2012. jún. 25. 14:56
 5/6 Dilettáns döggomba ***** válasza:
És miért nem az eddigi olvasataidból merítesz?
2012. jún. 25. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg könyvet olvastam már, amiben leírják, hogy ilyen markáns volt az arca, meg olyan határozott arcéle volt, stb., stb., de akkor se tudtam, hogy mire gondolnak. Én mindig mindenkit csak úgy képzeltem el, ahogy neke, tetszett, az eddig ismert arcokból választottam ki egyet, akit kedvem tartott. De továbbra sem tudnám leírni, vagy írottból felismerni őket. Alain Delonról is kb. annyit tudnék írni, hogy kék szeme, sűrű sötét haja van, meg szigorú szemöldöke. Nem az erősségem a jellemzés...
2012. jún. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!