Fotós suliba hogy csináljam ezt meg?
2. a Fátyol-vízesésere gondolsz?
szerintem egy városi kép is szép lehet:)
nekem az ilyen képek tetszenek:
tóparton is kivitelezhető: [link]
de akár a lány kifelé is futhat a tóból:)
ez se lenne rossz,könnyen kivitelezhető csak egy játszótérre kell elmenetek , mondjuk itt a csaj ruhája nem teszik,de egy egyszerű lenge nyári fehér ruhával szerintem szép lenne:)
15l
Előre látom, hogy le leszek pontozva, de sebaj.
Az ilyen feladatnak pont az a lényege, hogy a te eredeti ötleteidet és a tehetségedet lássák a képeken, nem valaki más ötletét a gyik.hu-ról pl. :D
De annyit megsúgok, hogy egy kép csak úgy lesz jó, ha a modellnek is természetes. Vele beszéld meg mit szeretne, mit érez magához közelinek, meg neked is látni kell. Meg ismerni a modellt is. Mert egy műkörmös, festett hajú, sminkelt cicababát nem szívesen fotóznék a természetben mókuskákkal, valahogy nem passzol, inkább egy mozgalmas városi környezet. Viszont arra sem kényszeríteném, hogy nulla sminkkel pózoljon, ha az nem ő.
Amúgy az ilyen pillangó meg nagy fű meg szellő dolog elég sablon és giccs, nem valószínű, hogy odalenne érte egy szakmai zsűri. (bár ha tudod, kik bírálják a képeket, nézd meg a portfóliójukat)
De ha nem muszáj portét vagy medellfotót küldeni, szerintem gondold át, az a legnehezebb és legalább annyi múlik a modellen is, mint rajtad, kockázatos.
Legyél kreatív, jó esetben nem csak pár napod maradt, bár lehet a nyomás éppen jót tesz neked, nem ismerlek. :D Csinálj rengeteg képet, és válogasd ki a legjobbakat. Ha a modelled türelmes fajta, kísérletezz több dologgal is. Aztán hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!