Ti hogy oldjátok meg a nyári bikinivonal kérdést?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem az intim részen leborotválni, egyszerűen megőrülök, mikor nő vissza, viszket stb. De a fürdőbugyi sajnos nem mindig takarja el, amit el kéne. Emiatt feszengek, nem szívesen megyek strandra.2012. jún. 25. 08:06
1/9 anonim válasza:
A borotvától én is megőrülök, mert szúr meg viszket, mikor visszanő, ráadásul kiütéses is leszek tőle. Úgyhogy nekem maradt a jó öreg gyanta. Mindenhol. Teljesen.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy nem fáj, ha utána visszanő?
2012. jún. 25. 08:32
3/9 anonim válasza:
Én is csak gyantát használok mindenhol, nekem praktikusabb, és ha nő vissza, akkor sem kellemetlen mert annyira nem szúr, és nem is viszket és tartósabb is jóval! Egy idő után kiritkul a szőrzet is.
4/9 anonim válasza:
Gyantázni szoktam az egészet (nem csak bikinivonal).
2-3 hétig szőrmentes szokott lenni.
5/9 sweetsugar válasza:
Gyanta:)Nekem ha van időm elmegyek kozmetikushoz,de ha nincs otthon leszedem hideg gyantával:)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Lehet, hogy én is kipróbálom. :)
2012. jún. 25. 11:56
7/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nem fáj, mert minden gyantázás alkalmával ritkul a szőrzet. És nem olyan szúrós szőr nő vissza, mint a borotválás után, hanem sokkal puhább. Egy hónapban egyszer elég megcsinálni.
8/9 A kérdező kommentje:
Melyik fajta gyanta vált be nektek?
2012. jún. 29. 13:56
9/9 anonim válasza:
Én azt szoktam ,h felveszem a bikini bugyit és ami kilóg azt kiszedem csipesszel. (És nem fáj ahogy vissza nő, észre se veszed.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!