Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg a nyári...

Ti hogy oldjátok meg a nyári bikinivonal kérdést?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem az intim részen leborotválni, egyszerűen megőrülök, mikor nő vissza, viszket stb. De a fürdőbugyi sajnos nem mindig takarja el, amit el kéne. Emiatt feszengek, nem szívesen megyek strandra.

2012. jún. 25. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A borotvától én is megőrülök, mert szúr meg viszket, mikor visszanő, ráadásul kiütéses is leszek tőle. Úgyhogy nekem maradt a jó öreg gyanta. Mindenhol. Teljesen.
2012. jún. 25. 08:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy nem fáj, ha utána visszanő?
2012. jún. 25. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak gyantát használok mindenhol, nekem praktikusabb, és ha nő vissza, akkor sem kellemetlen mert annyira nem szúr, és nem is viszket és tartósabb is jóval! Egy idő után kiritkul a szőrzet is.
2012. jún. 25. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyantázni szoktam az egészet (nem csak bikinivonal).

2-3 hétig szőrmentes szokott lenni.

2012. jún. 25. 09:18
 5/9 sweetsugar ***** válasza:
100%
Gyanta:)Nekem ha van időm elmegyek kozmetikushoz,de ha nincs otthon leszedem hideg gyantával:)
2012. jún. 25. 11:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Lehet, hogy én is kipróbálom. :)
2012. jún. 25. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nem fáj, mert minden gyantázás alkalmával ritkul a szőrzet. És nem olyan szúrós szőr nő vissza, mint a borotválás után, hanem sokkal puhább. Egy hónapban egyszer elég megcsinálni.
2012. jún. 25. 12:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Melyik fajta gyanta vált be nektek?
2012. jún. 29. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam ,h felveszem a bikini bugyit és ami kilóg azt kiszedem csipesszel. (És nem fáj ahogy vissza nő, észre se veszed.:))
2012. júl. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!