A rondákra mi szükség?
Illetve rondának lenni rossz. Nehéz az életük.
Alig kellenek valakinek, ellentétben a széppel.
Akkor meg mi a szerepük?
Milyen kérdés ez, hogy rondákra mi szükség?
Előbb utóbb mindenki elveszíti a szépségét. Csak gondolj bele.
Az öreg milliomosok mellett mindig csinibabák vannak.
De ki gondol azokra, akik régen csinibabák voltak?
Senki.
Mert már nem azok.
Ezért, aki ez alapján választ barátnőt, az egy senki, akinek sosem lesz része igazi mély szerelemben, mert a külsőbe szeret bele nem a személyiségbe.
Attól, hogy valaki nem szép, még lehet értékes ember. SŐT.
Általában aki nem szép, az sokkal értékesebb tud lenni.
Ruhákat mutogatni egy roboton, vagy kirakat bábun is lehet, de az intelligenciát, a kedvességet, és a hasonló belső értékeket nem.
Az, hogy szerepet adsz a szépségnek... Miért annak mi a szerepe? Mert ennyi erővel ezt is kérdezhetted volna.
Ami pedig a tapasztalatokat illeti...
Igen, én is tapasztaltam már, hogy azokkal akik szebbek, kedvesebbek voltak, de mire vitték... Azt nem kérdezed meg? Semmire.
Akik pedig nem voltak szépek, volt értékük.
Oké, vannak olyanok, akik rondák voltak, és nem is eszesek, de nem ez a két csoport, aminek irányítania kéne a gondolkodásod.
Szépek, és rondák. Inkább értékesek, és nem értékesek.
Egy szép ember is lehet értéktelen hulladék.
Remélem érted körül belül mire akartam rávilágítani.
ekkora egy sszarzsákot, mint te én nemtom talán se szzarul se jól nem nézek ki, de áh.....
szerinted csak a külső a lényeg, az ilyenek miatt fog a világ még szarabb lenni idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!