Converse vagy Nike, Adidas, Puma?
Figyelt kérdés
Te melyiket szereted jobban?A tornacipőt vagy az edzőcipőt?2012. jún. 23. 13:03
2/5 anonim válasza:
Nekem most converse cipőm van nagyon szeretem :) amugy az a helyzettől függ ha sportolni mész akk edző hameg csak ugy mész valamerre akk tornacipő ;)
3/5 anonim válasza:
Van egy conversem, két nike-m van két adidas, és egy puma amit tesire használok. Én mindegyiket szeretem, mert még egyik sem esett szét.:D Mondjuk a conversem öntisztítós, vagy nem tudom, de esőben széttázattam sáros volt, másnap felkeltem és semmi se volt rajta.:D
5/5 anonim válasza:
adidas, nike magasszárú cipőket szeretem a legjobban. az sokáig kibírja, a converseim mindig szétszakadtak, lehet a járásom hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!